top of page

Wat maakt onze sport pakketten anders.

UNIEK


Alle onze mediapakketten zijn zorgvuldig met de hand samengesteld. Het zijn stuk-voor-stuk media-combinaties die nergens anders te vinden zijn. Op deze manier realiseren we maximale impact voor zowel de merken waar we mee samenwerken als mensen waarmee we connecten.

RELEVANTIE


We geloven dan dat mensen indelen op basis van interesses merken beter helpt te connecten met de juiste doelgroep. Daarom hebben we onze media pakketten met de hand samengesteld o.b.v. interesses en relevantie. Hierdoor helpen we jouw als merk het maximale uit je investering te halen.

Onze media partners.

We hebben samenwerkingen met een aantal van de mooiste mediabedrijven in de wereld van sport. Wat dacht je van Helden Magazine, FC Afkicken, NOS en GP Fans.

Dit is ons sport netwerk

Unieke bezoekers
Per maand

8.100.000

Pageviews
Per maand

32.000.000

Social
Followers

210.000

Wij verbinden merken met mensen door de kracht van media. Dit doen we door het maken van unieke mediacombinaties gebaseerd op interesses van mensen zoals, travellers, music lovers en ondernemers. 

Gamers
Car Fanatics
Fashionistas
Ondernemers
Music Lovers
Food Lovers
Gamers
Car Fanatics
Fashionistas
Ondernemers
Music Lovers
Food Lovers

Mensen echt raken in het hart daar draait het om. We geloven dan ook media inzetten op basis van een gezamenlijk interesse gebied de beste manier is om mensen en merken te verbinden. Daarom zijn al onze mediapakketten ontwikkeld vanuit deze gedachten. Nieuwsgierig? Klik op één van onderstaande sport pakketten of neem contact met ons op.

SPORT FANS
BEREIKEN

bottom of page